№9324 Нов луксозен комплекс в Лозенец, София - 150,000€

София:+359 2 492 56 21
+359 887 79 46 29
Бургас:+359 56 916 915
+359 87 868 87 76
Варна:+359 877 817 816
Москва:+7 495 127 70 09
Направи запитване
Информация
Цени от 150,000 €
Предлагаме на Вашето внимание интересен нов проект в район Лозенец, част от който вече е въведена в експлоатация. Фокусът на инвеститора е върху Клиента и неговите потребности – старае се да осигури комфортна среда за живот, която остава константна във времето!

Със своите 23 декара паркове, градини, водни огледала, фонтани и 7 детски площадки комплексът е хармонично вписан в контекста на средата, в която е ситуиран.
Два основни елемента – гората и градът – определят цялостната архитектурна идея, преливайки се в едно с изглед към планината.

За да гарантира още повече комофрт на Вас и Вашето семейство, инвеститорът се е погрижил за сигуността. Осигурени са контролиран достъп, видеонаблюдение и денонощен мобилен патрул.

Иновативният поглед на архитекта създава спокойна среда, насочвайки автомобилния поток по периферията към две подземни нива. По този начин осигурява на сградите лукса да "дишат" и предоставя просторни и светли пространства.

👉 За удобство на собствениците управлението и поддръжката ще се извършват чрез фирма, контролирана от инвеститора.
🔶 На лице ще бъдат и фитнес център с уелнес зона, детски център със занималня, ресторант-градина и 18 хранителни и нехранителни търговски обекта.
👍 Всички тези предимства превръщат жилищата в комплекса в идеална инвестиция както за собствено ползване, така и за отдаване под наем.

В комплекса са разположени десет сгради с 5, 6 и 7 етажа, чието строителство ще бъде изпълнено на два етапа. Първият етап се състои в изграждането на сгради 6, 7, 8 и 9. В тях, както и в тези от етап две, се предлагат двустайни и тристайни апартаменти и пентахауси с две или три спални. Апартаментите са просторни и с добро изложение, за да допринесат повече функционалност и уют.
Цените са без ДДС.

В близост са: метростанция Витоша, МОЛ Paradise, Южен парк, множество училища, детски градини и спортни комплекси, болнични заведения. На 20 м от комплекса е ситуирана спирка на градския транспорт, осигуряваща достъп до всеки квартал на София.

Локацията не е случайна - след многобройни проучвания и огледи инвеститорът се спира на модерен квартал с добре развита транспортна мрежа, и по-важното – местоположението е между два от големите паркове в столицата. Стремежът е да се създаде оазис на спокойствието за Вас и семейството Ви.

Не се колебайте да се свържете с нас, тъй като интересът, както от българи, така и от чужденци, е голям. Ще се радваме да Ви разкажем повече и да Ви помогнем да изберете най-доброто за Вас и Вашето семейство, очакваме Ви.

Характеристики

  • В строеж
  • Система за видео наблюдение
Цени
ЕтажСтаиЖилищна площОбщи частиОбща площЦенаПлан
Галерия
Карта

Местоположение

Изпрати запитване

Нов луксозен комплекс в Лозенец
Най-доброто от строителя!

Информация за обектите и организиране на огледи в месеците:
Септември, Октомври, Ноември 2023.
Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.

Изпратете запитване

ГОТОВО! Съобщението беше изпратено успешно!
ГРЕШКА! Не сте попълнили задължителните полета!

Нов луксозен комплекс в Лозенец
maxon.bg

Информация за обектите и организиране на огледи в месеците:
Септември, Октомври, Ноември 2023
.
Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.

Изпратете запитване

ГОТОВО! Съобщението беше изпратено успешно!
ГРЕШКА! Не сте попълнили задължителните полета!