№9318 Жилищен комплекс в близост до ЕкоПарк, Варна - 58,500€

София:+359 2 492 56 21
+359 887 79 46 29
Бургас:+359 56 916 915
+359 87 868 87 76
Варна:+359 877 817 816
Москва:+7 495 127 70 09
Направи запитване
Информация
Цени от 58,500 €
Представяме Ви нов проект, намиращ се в прекрасен зелен район - непосредствено до ботаническа градина "ЕкоПарк Варна" и само на 2 км. от прекрасните плажове на к.к. Св.св Константин и Елена
Фирмата инвеститор е с над 30-годишен опит и чрез този свой проект желае да осигури на хората комплекс от ново поколение в спокойна и природосъобразна среда за живеене.

Жилищния комплекс от затворен тип се намира между кв. Виница и красивия курортен комплекс "Св. Св. Константин и Елена". Районът се отличава с чист въздух, спокойна атмосфера и изключително бърза и лесна достъпност до центъра на града /само за 10 минути с автомобил/. За допълнително улеснение в мобилността, обектът е ситуиран така, че на самия му вход има спирка на градския транспорт.

Комплексът е в категорията невисоко строителство и ще се състои от 4 жилищни сгради, всяка от които на 5 етажа и с общо 272 апартамента – студиа, двустайни и тристайни (площ от 33 до 85 /135/ кв.м). 
Към всички жилища на първи етаж ще има прилежащи дворове, а тези на последните етажи ще разполагат с панорамни тераси. Ситуирането гарантира прекрасна морска гледка от 3-ти, 4-ти и 5-ти етаж.

За повече комфорт на живеещите в комплекса са предвидени 230 открити и 105 закрити паркоместа, просторна паркова зона с детски площадки, детска градина и занималня, магазин за хранителни стоки, аптека, фризьорски салон и др. удобства. Връщайки се от работа, хората имат възможност да паркират в рамките на комплекса, да напазаруват и да прекарат пълноценно свободното си време в свежата зелена зона пред дома си.

В комплекса ще бъде осигурен професионален сграден мениджмънт. Услугата включва: портиерска служба /жива охрана/ и видео наблюдение, текуща техническа поддръжка на общите части, ежедневно почистване, сезонно озеленяване, осигуряване на техническа изправност на системите и инсталациите и др. Таксите поддръжка се изчисляват според жилището.

Проектът е наистина чудесен и качественото изпълнение е гарантирано! Нека обсъдим всичко по-подробно - свържете се с нас.

Характеристики

  • Изглед към морето
  • В строеж
  • Климатик
  • Асансьор
Цени
ЕтажСтаиЖилищна площОбщи частиОбща площЦенаПлан
Галерия
Карта

Местоположение

Изпрати запитване

Жилищен комплекс в близост до ЕкоПарк
Най-доброто от строителя!

Информация за обектите и организиране на огледи в месеците:
Септември, Октомври, Ноември 2023.
Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.

Изпратете запитване

ГОТОВО! Съобщението беше изпратено успешно!
ГРЕШКА! Не сте попълнили задължителните полета!

Жилищен комплекс в близост до ЕкоПарк
maxon.bg

Информация за обектите и организиране на огледи в месеците:
Септември, Октомври, Ноември 2023
.
Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.

Изпратете запитване

ГОТОВО! Съобщението беше изпратено успешно!
ГРЕШКА! Не сте попълнили задължителните полета!