№8720 Обширен парцел с инвестиционен проект, Обзор - 1,000,000€

София:+359 2 492 56 21
+359 887 79 46 29
Бургас:+359 56 916 915
+359 87 868 87 76
Варна:+359 877 817 816
Москва:+7 495 127 70 09
Направи запитване
Информация
Цена 1,000,000 €
Площ: 48 524m2

Представяме на Вашето внимание два обширни поземлени имота, намиращи се в м. Мешелика, гр. Обзор.

Изготвен е чудесен проект за курортно-рекреационен обект. Общата площ е 48 524 кв.м, а предвидената РЗП по проект е 57 441 кв.м.

Проектът включва:
- Хотелски сгради / апарт-хотел
- Търговски обекти (магазини, ресторант, кафене, детски център)
- Спортни зони
- Паркинг зони
- Терасовидни и луксозни вили

Чудесният архитектурен проект върви ръка за ръка с околната среда. Разработката предвижда два вида зониране - ниска и средна резолюция:
- Зона А - жилищно строителство - сградите не доминират над естествените зелени зони, а параметрите на строителството с ниска плътност помагат да се запази гледката отстрани организирана, пропорционална и естествена.
- Зона Б - предвижда сгради за хотели в среден и нисък клас - организирани от задната страна на парцелите. Хотелите маркират входовете на цялата сграда и работят добре със спортните, СПА и паркинг съоръженията. Търговските сгради, разположени до пешеходния достъп от автобусната спирка до морския бряг, внасят по-функционално разнообразие в застрояването с магазини и ресторанти, ориентирани към пешеходната улица и детски дневни центрове, кафенета и др., Ориентирани към вътрешната градина.

Луксозните вили на предна линия всъщност са лицето на проекта, разкриващи невероятна морска гледка и изглеждащи прекрасно от бреговата линия.
Сградите са свързани помежду си със сенчести зони, за барбекю, джакузи и общ отдих. Това обаче не пречи на поверителността на устройствата. Всеки един от тях е отделен от другите чрез засаждане, зелени стени и разбира се чрез разликата в нивата.

Град Обзор се намира на бреговата линия в залив, уникален със сливането си на планински и плажен бряг. Има население от преблизително 2600 жители и е посещаван от много туристи всяка година. Разположен е между два от най-големите крайбрежни градове в България - Бургас и Варна.
Климатът е влажен субтропичен с температура на въздуха средно. 28 градуса C и температура на водата около 26 градуса C през лятото. Мястото обещава дълги слънчеви дни за морски приключения и свеж здравословен въздух от планината.

Галерия
Карта

Местоположение

Изпрати запитване

Обширен парцел с инвестиционен проект
Най-доброто от строителя!

Информация за обектите и организиране на огледи в месеците:
Октомври, Ноември, Декември 2023.
Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.

Изпратете запитване

ГОТОВО! Съобщението беше изпратено успешно!
ГРЕШКА! Не сте попълнили задължителните полета!

Обширен парцел с инвестиционен проект
maxon.bg

Информация за обектите и организиране на огледи в месеците:
Октомври, Ноември, Декември 2023
.
Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.

Изпратете запитване

ГОТОВО! Съобщението беше изпратено успешно!
ГРЕШКА! Не сте попълнили задължителните полета!