№8135 Къща за гости Старото Гнездо, Маджарово

София: +359 2 492 56 21
+359 887 79 46 29
Бургас: +359 87 868 87 76
+359 988 856 662
Варна: +359 877 817 816
Москва: +7 495 127 70 09

Направи запитване
Информация
Гости: 14
Етаж: 2
Спални: 7

Представяме на Вашето внимание „Старово гнездо“ – двуетажна къща с над 200-годишна история. Намира се в с. Маджарово, само на 50 км от Свиленград. Построена е изцяло от естествени материали – камък и дърво, а в края на 2018 г. е реновирана. Запазени са характерният й стил и архитектура – дървените греди на тавана и пода на втория етаж, малките ниши в стаите са автентични, вложено е специално внимание към детайлите.

На първият етаж стария обор е превърнат в механа в родопски стил, а отделно има изградена лятна кухня, която е напълно оборудвана. За ценителите има каменна пещ способна да побере над 20 пилета или три агнета, може да си опечете и домашен хляб. На втория етаж от къщата „Старото гнездо“ са разположени 7 стаи – единични, двойни или тройни, със собствена баня и тоалетна. Удобните легла са от реновирани метални или ръчно изработени дървени рамки. Всеки детайл в стаите – от лампите до шкафчетата – е направен с много внимание и е сглобен от природни материали. Баните са уникални – в тях „живеят втори живот“ старите метални и дървени кухненски съдове, пригодени за мивки; въжените или дървените закачалки, етажерки и рамките за огледала са специално създадени да допълнят автентичния интериор. Има и голяма покрита тераса – уютно място за игри или почивка. Гледката към планината и родопските възвишения е хармоничният завършек за истински домашен уют.

В градината под смокиновите дървета може да се насладите, освен на песните на птичките, на лятно барбекю или игри на открито. Има безплатен паркинг и интернет. В къщата са добре дошли и Вашите домашни любимци.

Старото щъркелово гнездо до къщата е мястото където всяка пролет се завръщат щъркелите, а „Старото гнездо“ е мястото, където винаги можеш да се завърнеш след като го посетиш веднъж!

Характеристики

  • Обзавеждане
  • Барбекю
  • Паркомясто
  • Балкон
  • Фурна
  • Интернет
  • Камина
  • Отопление
  • Хладилник
Галерия
Карта

Местоположение

Изпрати запитване

Къща за гости Старото Гнездо
Вашият нов дом ви очаква - Открийте го с MAXON.BG!

Информация за обектите и организиране на огледи в месеците:
Юли, Август, Септември 2024.
Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.

Изпратете запитване

ГОТОВО! Съобщението беше изпратено успешно!
ГРЕШКА! Не сте попълнили задължителните полета!

Къща за гости Старото Гнездо
maxon.bg

Информация за обектите и организиране на огледи в месеците:
Юли, Август, Септември 2024
.
Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.

Изпратете запитване

ГОТОВО! Съобщението беше изпратено успешно!
ГРЕШКА! Не сте попълнили задължителните полета!