№7582 Обект Черни Връх, София - 75,900€

София:+359 2 492 56 21
+359 887 79 46 29
Бургас:+359 56 916 915
+359 87 868 87 76
Варна:+359 877 817 816
Москва:+7 495 127 70 09
Направи запитване
Информация
75,900 €
Етаж: 4
Спални: 1
Площ: 59.03m2

Обект Черни Връх се намира в кв. Кръстова Вада, гр. София.

Сградата е решена с един подземен етаж и шест надземни, от които последният е подпокривен. Подземното ниво е заето от самостоятелни паркоместа. Във всички надземни етажи са разположени жилища, ателиета и един магазин на партера. Сградата се обслужва от едно централно разположено вертикално комуникационно ядро, състоящо се от стълбище и асансьор.

Конструкцията на сградата е скелетно-безредова, с вертикални носещи елементи от стоманобетонни колони и шайби. Ограждащите стени се изпълняват от тухли 25 см с топлоизолация от ESP 15 см. Вътрешните преградни стени са с дебелина 12 см и се изпълняват от тухлена зидария. Покривните и фасадните плоскости ще бъдат изпълнени със съответните изолации и мазилки, осигуряващи комфорт на обитаване, цялост и дълголетност на конструкцията.

Сградата ще бъде газифицирана. Всяко жилище ще има направена разводка за индивидуално газово котле. Посредством него се осигурява битова гореща вода за потребителите. Отоплението е чрез радиатори с топлоносител гореща вода, захранвана от котлите. Климатизацията на жилищата може да бъде осъществена чрез климатици в дневните. За целта е предвиден монтаж на разводка с фиксирано място за външното тяло на системата. Отоплението на баните през зимата се осигурява от електрически отоплителни тела със стенно окачване.

Водоснабдяването на обекта за битово-питейни нужди ще е от площадков водопровод. Захранването на приборите с топла вода за отделните консуматори ще е индивидуално, посредством обемни водонагреватели – газови котлета. Предвижда се изграждането на инсталации за студена и топла вода. Измерването на изразходваната вода за всеки консуматор ще е с индивидуални водомерни възли с импулсни изводи за дистанционно отчитане. Заустването на битовите и дъждовни води от сградата ще става в уличната канализация.

Проектът включва следните вътрешни електроинсталации: осветителна, силова, звънчева, телевизионна, гръмоотводна и заземителна. Предвижда се необходимата нормативна осветеност, съгласно Българския държавен стандарт.

Характеристики

  • В строеж
  • Асансьор
  • Паркомясто
  • Балкон
  • Домофон
  • Кабелна телевизия
  • Отопление
Галерия
Карта

Местоположение

Изпрати запитване

Обект Черни Връх
Най-доброто от строителя!

Информация за обектите и организиране на огледи в месеците:
Септември, Октомври, Ноември 2020.
Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.

Изпратете запитване

ГОТОВО! Съобщението беше изпратено успешно!
ГРЕШКА! Не сте попълнили задължителните полета!

Обект Черни Връх
maxon.bg

Информация за обектите и организиране на огледи в месеците:
Септември, Октомври, Ноември 2020
.
Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.

Изпратете запитване

ГОТОВО! Съобщението беше изпратено успешно!
ГРЕШКА! Не сте попълнили задължителните полета!