Планирано завършване:
30.05.2024

Шантре Резиденс
Бургас / България

София: +359 2 492 56 21
+359 887 79 46 29
Бургас: +359 87 868 87 76
+359 988 856 662
Варна: +359 877 817 816
Москва: +7 495 127 70 09

Информация
Етажи: 18
Сутеренни етажи: 5
Асансьори: да
Апартаменти: 231
Летище Бургас: 5 км
Созопол: 32 км
Паркоместа: 387
- Резиденция от смесен тип с подземен паркинг!
- В близост до Морска градина и центъра.
- Магазини, паркинг, СПА и фитнес център.
CHANTRER Residence е модерна сграда от смесен тип, разположена в квартал Братя Миладинови, в непосредствена близост до Центъра и Морската градина на град Бургас. Проектът предлага широк панорамен изглед към Бургаския залив.

В резиденцията се предвиждат разнообразни по големина и тип апартаменти с квадратури от 41 до 227 кв.м. Всички жилища се предават завършени „на тапа“ с възможност за поръчка на дизайнерско обзавеждане, положени ел. и ВиК инсталации, както и входни врати.
При проектирането е предусмотрен висок стандарт на обитаване с луксозно завършени общи части с подови настилки – гранит гранитогрес, мазилки и латекс, стъклени парапети.

Функционалните и просторни планировки на жилищата, прекрасната гледка откриваща се от четирите изложения на сградата и централното и местоположение я правят предпочитана, както за живеене, така и за инвестиция. Дизайнът ще съчетава в себе си комфорта, уюта и динамиката на най-добрия морски град за живеене в България. Търсеният стил е модерен с чисти, обемни форми, характеризиращи композиция от елегантно градско звучене. Луксозно завършени общи части с висококачествени материали и озеленяване.

С разгъната застроена площ от 48 260 м² в сградата се предвиждат общо 231 жилищни площи, две нива с търговска цел и в сферата на услугите – магазини, фитнес център и СПА с басейн, както и офисен етаж с две просторни конферентни зали и множество други удобства. CHANTRER Residence ще разполага с 4 подземни паркинг нива с общ капацитет от 387 паркоместа, като за пълното удобство на посетителите на търговската част, единият сутеренен етаж ще бъде на тяхно разположение.

За да бъде избегнат шума максимално, терасите ще бъдат остъклени с френски прозорци, които осигуряват достатъчно навлизаща светлина в помещенията и същевременно давайки панорамен изглед. За собственици и гости ще предлагаме закрит плувен басейн и фитнес-зала, централен вход с луксозно изпълнени общи части, достъп до подземните паркоместа посредством асансьор, централизирана сателитна система с опция за самостоятелно включване към всеки един оператор, без необходимост от сателитни чинии. В дневните и спалните ще бъде монтиран тръбен път за климатици. Всички външни тела имат предварително определени места за монтаж скрити във фасадата.

Начин на завършване

Архитектурен проект:
- Монолитна стоманенобетонна носеща конструкция.
- 25 см външни зидове, 12см вътрешни зидове
- Триплекс – модерна стъклена сградна облицовка, защитаваща човека от неблагоприятните фактори на външната среда и едновременно с това обезпечаваща неговата максимална връзка с околния свят.
- Профили, които изолират и най-малкият шум, идващ отвън.
- Блиндирани входни врати, високо ниво на сигурност.
- Полипропиленови тръби и водомерен възел.
- Двойно тарифен електромер за апартамента, в общо ел. табло, индивидуално апартаментно ел. табло със съответни токови кръгове, изводите на ел. мрежата за ключове и контакти в кутии в мазилката, ел. таблата са монтирани и обезопасени; ел. инсталацията – напълно изпълнена по проект, с монтирани ключове и контакти;
- Домофонна инсталация с домофон, интернет и телевизионно окабеляване
- Пътнически асансьори
- Общи части - Настилки – гранит/гранитогрес; стъклени парапети – триплекс ; стени и тавани – латекс и мазилки.
- Вертикални планировки
- града е изцяло изградена съгласно утвърден проект за паркоустройство и благоустройство;

Степен на завършеност:
- Стените в жилищните площи – зидария, замазка. Санитарните възли ще се издават на замазка – готови за полагане на стенно покритие.
- Жилищни площи – циментова замазка; Санитарни възли – циментова замазка;
- Водопроводната инсталация ще бъде изпълнена с полипропиленови тръби. Измерването на използваната вода ще се осъществява чрез индивидуални апартаментни водомери. Вик изводите ще бъдат на предварително определените места.
- Електрическата система ще бъде изградена напълно с изведени изводи за контакти, розетки, осветителни тела. Предвиждат се индивидуални електромери, които ще измерват изразходваната енергия за всеки един апартамент.
- Дневните и спалните ще се издават със заложен тръбен път за бъдещ монтаж на климатици.
- Монтирана входна врата и дограма. Терасите ще бъдат естетично приобщени към жилищната площ на апартамента, чрез остъкляване.

Характеристики

- закрит басейн
- закрит подземен паркинг;
- кафе-бар;
- магазини;
- фитнес зала;
- денонощна охрана;
- видео наблюдение и контролиран достъп;
- озеленена територия

  • В процес на изграждане
  • Ресторант
  • Асансьор
  • Гараж
  • Паркинг
  • Охрана
Цени
63%
ЕтажСтаиЖилищна площОбщи частиОбща площЦенаПлан
Галерия

Бургас

Карта

Местоположение

Изпрати запитване

Шантре Резиденс
Вашият нов дом ви очаква - Открийте го с MAXON.BG!

Информация за обектите и организиране на огледи в месеците:
Юни, Юли, Август 2024.
Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.

Изпратете запитване

ГОТОВО! Съобщението беше изпратено успешно!
ГРЕШКА! Не сте попълнили задължителните полета!

Шантре Резиденс
Вашият нов дом ви очаква - Открийте го с MAXON.BG!

Информация за обектите и организиране на огледи в месеците:
Юни, Юли, Август 2024
.
Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.

Изпратете запитване

ГОТОВО! Съобщението беше изпратено успешно!
ГРЕШКА! Не сте попълнили задължителните полета!